SUCH NUCH FINUCH NORDUCH INTUCH LP1 Majomas High-Light-Siri

 Siri

thumb_IMG_0793_1024

PLL-fri. Siri har erhållit championat i Sverige, Finland och Norge. Av hennes fem syskon är två internationella champion och ytterligare en har tagit cert. Siri är mentalbeskriven med godkänt skott. Hon har tävlat lydnadsprov och erhållit titeln LP 1. Vår första sealyhamterrier som gjorde oss för evigt fast vid rasen. Efter att tidigare haft andra raser bl.a. schäfer var detta en helt ny upplevelse.

Vår Siri (namnet efter fröken Siri von Essen) är verkligen en påhittig dam, med mycket energi. Ja, det där med dam är kanske att ta i – hon beter sig då sannerligen inte alltid som en sådan! Hon tycker att hon är världens medelpunkt och ser i alla fall till att på alla möjliga och omöjliga sätt åtminstone vara familjens. Finns det utsikter till lek eller ett uppfriskande gräl, så tackar inte Siri nej.. Hon är ganska burdus när hon leker och hon kan hålla på länge, länge. Det kan man utnyttja i träning hon tycker det är kul med t ex lydnadsträning och att spåra eller leta efter saker. Då är hon uthållig och arbetsvillig. Hon är en alldeles förträfflig och trevlig flåbuse, med mycket charm, genom sitt självklara ”här kommer jag”. Tack Margareta Kronborg för en härlig hund – hon är som gjord för oss!

Den 20 april 2004 fick hon sin första kull, ”Cat Stevens-kullen” med tre valpar, två hanar och en tik. Pappan Int ch Pilgrim´s Hill des Sables Du Nord kommer från Frankrike, Lux. Belg. Fransk Svensk INT champion. En av sönerna har ställts ut och tagit två Cert.

Den andra kullen, Cohen-kullen,” är född i september 2005 och pappan är DuCh White Indian Rose’s Boris. Där är två av döttrarna utställda. en med två Cert och en är SuCh och svensk vinnare. Sonen är mentalbeskriven men inte utställd oficiellt.

Tredje kullen är ”Dylan-kullen”. Pappa där är vår egen SUCH FINUCH OCH DUCH LP1Basil Victis. En son och en dotter därifrån har flyttat till två olika uppfödare i Frankrike. Två av döttrarna som är kvar i Sverige är utställda med Cert och CACIB, en är svensk junior-världsvinnare och den andra bästa junior på Ciruitutställningen i samband med världsutställningen.

Featured imagesiri (9)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s